Bevezető oktatás

Valahol el kell kezdeni a BIM-mel kapcsolatos ismerkedést, ezért bevezető oktatás javaslunk 2 tematika szerint:

  • Az alap tematika, amely során a BIM-ről tartunk egy 2-4 napos bevezető oktatást. Ekkor a szakértő végigmegy az alapfogalmakon, a felhasználói funkciókon. Bemutatja a BIM alapdokumentumait, felvázolja a módszertani kérdéseket és bemutató jelleggel megmutat 3D, 4D, 5D és 6D-s szoftvereket.
  • A másik tematika az interaktívításra épít. Itt workshop keretében csapatmunkában ismerik meg a BIM alapjait a résztvevők. A mélység függ a rendelkezésre álló időtől, akár 2 nap alatt is lehet jó (de nem mély) képet kapni a BIM-ről.

Szerkesztés alatt...

BIM oktatási szolgáltatás, alap ismeretek átadása

Szoftver tréningek

A forgalmazott szopftverekhez ajánlunk tréninget, ahol készségszinten ismerhetik meg a szoftver használatát a résztvevők.

Bevált gyakorlat, hogy nem folyamatos tréningen, hanem heti, kétheti ciklusban találkozunk a tanulókkal, megismerik az újdonságokat, hazamennek, gyakorolnak és visszatérve kapnak választ a közben felmerült kérdésekre, illetve az új anyag már a készségszintű tudásra épül.

Szerkesztés alatt...

BIM oktatási szolgáltatás, szoftver használatot segítő kurzusok

Adminisztráció

BIM oktatási szolgáltatás, adminisztrártor, BIM manager képzés

A BIM projektek egy olyan személyért üvöltenek, akik a BIM-mel kapcsolatos tevékenységeket összehangolják. Ideális esetben ők a projekt menedzserei, de sokszor külön szereplőt jelölnek ki. Az ő felkészítésükre kívánnánk oktatást szervezni. Elsősorban a Pécsi Egyetem most induló képzését ajánjuk, de lehetőséget látunk, arra alapozott cégekhez kihelyezett tréningre.

Szerkesztés alatt...

Egyedi támogatás

Természetesen nem elhanyagolható rész az egyedi támogatás, ahol az adott építési projekt hiányzó kompetenciáit, erőforrásait pótolja ki külső cég. Itt több partnerrel dolgozunk együtt, fontos háttérnek tekintjük MABIM tagságunkat, a K-ép Stúdió elsősorban ezen cél erőforrások hatékony működtetését ajánlja.

Szerkesztés alatt...

BIM oktatási szolgáltatás, egyedi támogatás, képzés